Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση του Stoiximan

Αξιολόγηση του Stoiximan

Ιστοσελίδα

O Stoiximan είναι με διαφορά η πιο προσαρμοσμένη νόμιμη εταιρεία στα ελληνικά δεδομένα. Αναμφισβήτητα έχει την πιο καλοσχεδιασμένη πλατφόρμα από όλες, καθώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα βρίσκεις αυτό που θες να παίξεις. Ταυτόχρονα, τα χρωματά της και ο συντονισμός της σελίδας είναι πάρα πολύ ευχάριστα.

100% Νόμιμο στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Live Bet

Το live του Stoiximan είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το live streaming που διαθέτει στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Πολύ απλά γιατί αν βλέπεις το ματς είναι αλλιώς… Ένας άλλος είναι η διαθεσιμότητα του cashout που σού δίνει τη δυνατότητα να “κλειδώσεις” ένα στοίχημα, ακόμη κι αν δεν έχεις χρήματα στον λογαριασμό σου. Τέλος, έχει τρομερή ποικιλία τόσο στα γεγονότα όσο και στα στοιχήματα.

Καθημερινό πρόγραμμα Live Streaming (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Μπορείς να διαχειριστείς τα χρήματά σου στον Stoiximan σχεδόν με όλους τους τρόπους. Χρεωστική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, netteller, viva wallet, skrill και πλέον paysafe! Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν συνεργάζεται με τη moneysafe.

Αναλήψεις σε 24 ώρες (κλικ εδώ).

Εξυπηρέτηση

To live chat είναι στη διάθεσή σου από τις 12:00 έως τις 04:00. Η εναλλακτική είναι το e-mail. Όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις να επικοινωνήσεις, οι υπάλληλοι της εταιρείας απαντούν άμεσα και λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις.

Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) (*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ).