Οδηγίες εγγραφής / Οδηγίες Εγγραφής στον Stoiximan

Featured Video Play Icon

Οδηγίες Εγγραφής στον Stoiximan

O Stoiximan είναι μία από τις πιο δυνατές εταιρείες στοιχήματος στον ελληνικό χώρο, σού προσφέρει πολύ συχνά freebets των 5 και 10 Ευρώ πέρα από το bonus της πρώτης εγγραφής και τoν συστήνω ανεπιφύλακτα για τις πολλές επιλογές στο μπασκετικό κουπόνι αλλά και τη 0% γκανιότα στα κορυφαία παιχνίδια της εβδομάδας (ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ). Τα βήματα εγγραφής είναι πανεύκολα και πάρα πολύ γρήγορα μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Βήμα 1ο
Με το που ανοίξεις τη σελίδα του stoiximan.gr πάνω δεξιά εμφανίζεται η λέξη “Εγγραφή”.

Βήμα 2ο
Συμπλήρωσε μόνο τα στοιχεία που έχουν αστερίσκο με λατινικούς χαρακτήρες (ονοματεπώνυμο, email, όνoμα χρήστη και κωδικό) και μετά πάτα επόμενο.

Βήμα 3ο
Εδώ πρέπει να συμπληρώσεις στοιχεία όπως η ημερομηνία γέννησης, η ταυτότητά σου, πόλη, οδός και το κινητό σου τηλέφωνο, στο οποίο θα σου στείλουν SMS επιβεβαίωσης.

Βήμα 4ο
Τέλος, για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου αλλά και για να προστατέψεις τον λογαριασμό σου, θα πρέπει να συμπληρώσεις μια ερώτηση ασφαλείας με την απάντησή της, όπως για παράδειγμα, την αγαπημένη σου ομάδα, και να κλικάρεις ότι αποδέχεσαι τους όρους της εταιρείας.

Βήμα 5ο
Ο stoiximan θα σού στείλει άμεσα κωδικούς ενεργοποίησης σε mail και κινητό τηλέφωνο τους οποίους συμπληρώνεις σε αυτή τη φόρμα.

Βήμα 6ο
Θα χρειαστεί να στείλεις 2 έγγραφα (ταυτότητα, ΔΕΚΟ) για να πιστοποιήσεις την ταυτότητά σου και είσαι έτοιμος να παίξεις!

Άμεσες Αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).