Οδηγίες εγγραφής / Οδηγίες Εγγραφής στη Novibet

Featured Video Play Icon

Οδηγίες Εγγραφής στη Novibet

Παίζεις μεγάλα ποσά και καμιά εταιρεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη δική σου τσέπη; Η Novibet είναι η εταιρεία σου! Τέλος η μιζέρια, καθώς μέσω της υπηρεσίας Bet Referral μπορεί να αυξήσει όσο δεν φαντάζεσαι τα όρια στοιχηματισμού. Ένα μεγάλο αβαντάζ της είναι η άμεση ελληνική εξυπηρέτηση αλλά και οι καταθέσεις πλέον με paysafe. Τέλος, πολύ συχνά έχει best odds όσον αφορά στο μπάσκετ. Για να δημιοργήσεις λογαριασμό στη Novibet κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 

Βήμα 1ο

Πάνω δεξιά στη σελίδα υπάρχει το πλάισιο που λέει “εγγραφή”. Κλίκαρέ το και θα σου εμφανιστεί αμέσως μια πολύ απλή φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σου.

 

Βήμα 2ο

Θέλουν τα εξής συγκεκριμένα στοιχεία: E-mail, username, password, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Επίσης θα χρειαστεί να απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις για την προσωπική σου ασφάλεια. Μην ξεχάσεις να κλικάρεις ότι είσαι άνω των 21 και ότι αποδέχεσαι τους όρους και πάτα “εγγραφή” κάτω δεξιά.

 

Βήμα 3ο

Ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος και σύντομα η εταιρεία θα σού ζητήσει να ταυτοποιήσεις κάποια από τα στοιχεία που έδωσες. Καλά κέρδη!