Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση της Betshop

Αξιολόγηση της Betshop

Ιστοσελίδα

Ελάχιστες στοιχηματικές εταιρείες είναι τόσο πρακτικές στη σελίδα τους όσο η Betshop. Ειδικά από την αναβάμθιση του site το 2014 και μετά, η πρόσβαση στα στοιχήματα για τον κάθε παίχτη έχει γίνει πολύ απλή. Εκτός του ότι διαθέτει τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην αρχική σελίδα, τα φίλτρα που περιλαμβάνει στις στήλες στα αριστερά είναι πολύ ευδιάκριτες και απόλυτα κατανοητές.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις  και απόδοση κερδών σε 4 εώς 24 ώρες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Live Bet

Το live της Betshop είναι ελκυστικό για την πληθώρα των επιλογών που διαθέτει. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις στο ζωντανό ακόμη και asian handicap. Από πλευράς αποδόσεων θα την χαρακτήριζα μέτρια, δηλαδή ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τα πινακάκια με τα σκορ, λεπτά, στατιστικά κλπ. είναι αρκετά κατατοπιστικά, ενώ στην αριστερή στήλη μπορείς να έχεις επαφή με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που παίζονται στο live. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνει live streaming.

Το παιχνίδι στα χέρια σου με Cash out (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Μεγάλο της πλεονέκτημα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο την Paysafe όσο και τη Moneysafe. Επίσης διατίθενται ως τρόποι κατάθεσης/ανάληψης ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Neteller, Skrill). Πλέον δέχεται και ελληνική χρεωστική/πιστωτική κάρτα και μάλιστα απευθείας (όχι μέσω Viva).

Τωρα στη betshop.gr παιζεις με visa, visa electron, mastercard (κλικ εδώ).

Εξυπηρέτηση

H εταιρεία έχει φροντίσει να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με κάθε δυνατό τρόπο και οι άνθρωποί της είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Live chat, e-mail, επιστολή, τηλέφωνο, φαξ. Με όποιον τρόπο κι αν επικοινωνήσεις, θα πάρεις απάντηση το συντομότερο δυνατό.