Αξιολόγηση εταιρειών / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ CHAMPIONSBET

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ CHAMPIONSBET

Ιστοσελίδα

Όμορφο και καλοσχεδιασμένο site. Θα προτιμούσα ίσως όσον αφορά στα αθλήματα να αφαιρούνταν κάποια περιττά στοιχεία όπως το ημερολόγιο ή τουλάχιστον να έμπαινε σε διαφορετικό σημείο και όχι τόσο κεντρικά.

Παίξε νόμιμα στην Championsbet.

Live Bet

Το live στοίχημα της Championsbet μού περνάει κάπως αδιάφορο. Ούτε κρύο ούτε ζέστη με λίγα λόγια. Οι αποδόσεις δεν είναι άσχημες αλλά όχι και οι καλύτερες της αγοράς. Στον αριθμό των αγώνων και των πρωταθλημάτων είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου. Αν είχε Live Streaming, θα το συζητούσαμε από άλλη βάση.

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Καλοί και εναλλακτικοί τρόποι για καταθέσεις και αναλήψεις. Με viva wallet και skrill είσαι καλυμμένος από ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Αν πάλι είσαι παραδοσιακός τύπος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την πιστωτική σου κάρτα. Τρομερή λύση η moneysafe. Το κακό είναι ότι δεν δέχεται, τουλάχιστον ακόμα, paysafe.

Εξυπηρέτηση

Υπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας στην οποία συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, περιγράφεις το θέμα που σε απασχολεί και απευθύνεσαι στο αρμόδιο ανάλογα με την περίσταση τμήμα. Οι απαντήσεις από την εταιρεία είναι σχεδόν άμεσες, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν μού έχει χρειαστεί πολλές φορές να επικοινωνήσω.