Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση της Interwetten

Αξιολόγηση της Interwetten

Ιστοσελίδα

Θα χαρακτήριζα τη σελίδα της Interwetten αρκετά πρακτική. Το άσπρο φόντο βοηθάει να γίνονται όλα ευδιάκριτα, ενώ το κιτρινόμαυρο logo προσωπικά το γουστάρω. Αρκετά λειτουργικές είναι κάποιες συντομεύσεις που έχει στα αριστερά (“Ζωντανό στοίχημα”, “Τελευταίας στιγμής”, “Αποδόσεις κάτω από 2,00”).

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Live Bet

Απλό και πρακτικό είναι και το live της Interwetten. Υπάρχουν επίσης γραφήματα που ενημερώνουν για την εξέλιξη του κάθε αγώνα και είναι διαθέσιμο το cashout. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, όμως δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται live streaming.

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Τα πάντα όλα. Και πιστωτική κάρτα και έμβασμα και Paysafe και Viva Wallet, Neteller, Skrill και Moneysafe. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Interwetten στον τομέα των συναλλαγών είναι η πιο ολοκληρωμένη νόμιμη εταιρεία στοιχήματος.

Εξυπηρέτηση

Σε γενικές γραμμές δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στην Interwetten. Η επικοινωνία γίνεται κυρίως μέσω e-mail ή εναλλακτικά με τηλέφωνο. Υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση σε καθημερινή βάση, όμως στα ελληνικά από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Μελανό σημείο είναι ότι δεν υπάρχει live chat.