Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση της Novibet

Αξιολόγηση της Novibet

 

Ιστοσελίδα

H σελίδα της Novibet είναι σχετικά πρόσφατα ανανεωμένη. Είναι φοβερή η λειτουργικότητά της, καθώς πέρα από τις κλασικές δημοφιλείς κατηγορίες έχει ενταχθεί ένα νέο σύστημα αναζήτησης. Φάτσα κάρτα στα αθλήματα υπάρχουν 2 γενικοί πίνακες με τίτλο “χώρα” και “κατηγορίες” που σου επιτρέπει άμεσα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Με το που επιλέξεις π.χ. Αγγλία και Premier League, σου εμφανίζει από κάτω όλα τα ματς και δεξιά στη σελίδα της αποδόσεις από το ματς που επιλέξεις. Ουσιαστικά τα έχεις όλα μπροστά σου χωρίς να γίνει ανανέωση και να περιμένεις.

 

Live Bet

Πολύ καλά οργανωμένο και ευχάριστο είναι το ζωντανό στοίχημα της Novibet. Σε κάθε αγώνα υπάρχουν σχετικά πινακάκια που ενημερώνουν για τα στατιστικά (σουτ, κάρτες, κόρνερ κλπ.). Οι αποδόσεις δεν αποκλίνουν ιδιαίτερα από αυτές των υπολοίπων εταιρειών. Πολύ ωραίο από άποψη γραφιστικής είναι και το γηπεδάκι στα στοιχήματα ποδοσφαίρου που δείχνει την κατοχή μπάλας, τα σημεία που γίνονται τα φάουλ και γενικά όλα τα στημένα. Το κακό είναι ότι δεν διαθέτει live streaming.

 

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Σχεδόν όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνική πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της Viva Wallet. Επίσης συνεργάζεται με την Paysafe. Από τους βασικούς τρόπους λείπει η Moneysafe.

 

Εξυπηρέτηση

Σε επίπεδο εξυπηρέτησης η Novibet είναι αρκετά ικανοποιητική, αφού διαθέτει live chat (δυστυχώς όχι 24 ώρες). Όταν είναι offline το chat, τότε μπορείς να στείλεις e-mail κι επικοινωνούν μαζί σου οι άνθρωποι της εταιρείας το συντομότερο δυνατό.