Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση της Sportingbet

Αξιολόγηση της Sportingbet

Ιστοσελίδα

Η Sportingbet ξέρει πολύ καλά τί θέλει ο Έλληνας παίχτης. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στα ελληνικά δεδομένα, καθώς είναι στη χώρα μας πάρα πολλά χρόνια. Καλά οργανωμένη σελίδα αν και με χαλάει λίγο που δεν είναι αλφαβητικά κατανεμημένα τα πρωταθλήματα. Από σχεδιασμό σκίζει, ειδικά από την τελευταία αναβάθμισή της και μετά.

Sportingbet, όχι τυχαία επιλογή (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Live Bet

Το ζωντανό στοίχημα της Sportingbet είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα της αγοράς. Ελάχιστες νόμιμες εταιρείες προσφέρουν τα οφέλη της με αποκορύφωμα το live streaming σε σπουδαία γεγονότα. Τί καλύτερο από το να βλέπεις το ματς και να παίζεις παράλληλα, ειδικά αν δεν έχεις συνδρομητική τηλεόραση; Οι αποδόσεις δεν με τρελαίνουν αλλά είναι ικανοποιητικές.

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Σχεδόν όλοι οι τρόποι διαχείρισης είναι στη διάθεσή σου. Βασικό ότι δέχεται και Paysafe. Ωστόσο, δεν συνεργάζεται με τη Moneysafe. Ελάχιστοι θα μείνουν παραπονεμένοι.

Εξυπηρέτηση

Live chat, απευθείας τηλέφωνο και e-mail είναι διαθέσιμα. Με λίγα λόγια ό,τι χρειάζεται για να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε. Όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσω με τους ανθρώπους της εταιρείας, ήταν πολύ κατατοπιστικοί και ευγενικοί.