Αξιολόγηση εταιρειών / Αξιολόγηση της Vistabet

Αξιολόγηση της Vistabet

Ιστοσελίδα

Από τότε που ανανεώθηκε η σελίδα της έχει πλησιάσει πολύ τα θέλω του Έλληνα παίχτη. Θα προτιμούσα να βλέπω τις κατηγορίες όσον αφορά στα αθλήματα σε κάποια αλφαβητική στήλη και όχι τόσο διάσπαρτα. Τα χρώματά της είναι πολύ ελκυστικά και σε συνδυασμό με τον σύγρονο σχεδιασμό δημιουργούν ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.

Άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Live Bet

Το live της Vistabet ξεχωρίζει μαζί με άλλες 2-3 νόμιμες εταιρείες στοιχήματος για το γεγονός ότι προσφέρει live streaming σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οι αποδόσεις κινούνται σε μέτριο επίπεδο. Με λίγα λόγια ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Τρόποι κατάθεσης/ανάληψης

Η Vistabet είναι μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα που δέχονται Paysafe. Επίσης δέχεται τις ελληνικές χρεωστικές κάρτες, μιας και συνεργάζεται με Viva Wallet αλλά και τα υπόλοιπα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Δεν δέχεται Moneysafe κια αυτό είναι το μοναδικό μελανό της σημείο σ’ αυτόν τον τομέα.

Εξυπηρέτηση

Διαθέτει τους τρεις βασικούς τρόπους επικοινωνίας. Τηλέφωνο, e-mail και live chat και δεν θέλεις κάτι άλλο. Ωστόσο, προσωπικά δεν μού χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσω μιας και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα ή εμπόδιο.