Οδηγίες εγγραφής / Οδηγίες εγγραφής στη Vistabet

Featured Video Play Icon

Οδηγίες εγγραφής στη Vistabet

Η Vistabet είναι μια εταιρεία από τις πιο φημισμένες στον ελληνικό χώρο. Είναι πέρα ως πέρα αξιόπιστη και φυσικά είναι πολύ ανταγωνιστική στις αποδόσεις. Η εγγραφή στη Vistabet έχει γίνει πανεύκολη.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Βήμα 1ο
Με το που μπεις στην αρχική σελίδα θα δεις στο πάνω αριστερό μέρος τη λέξη “Εγγραφή” σε λευκό φόντο.

Βήμα 2ο
Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία πρέπει να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία. Πρώτα απ’ όλα χρειάζονται τα προσωπικά σου στοιχεία (ονοματ/νυμο, διεύθυνση, ημερ/νία γέννησης, στοχεία επικοινωνίας). Στη συνέχεια γράφεις τα στοιχεία με τα οποία θα εισέρχεσαι στον λογαριασμό σου. Καλό είναι να περιλαμβάνουν συνδυασμούς γραμμάτων με αριθμούς ή κάποια σύμβολα για τη δική σου ασφάλεια. Παράλληλα, απαντάς σε μια ερώτηση που εσύ επιλέγεις, όμως πρόσεξε να την θυμάσαι πάντοτε! Τέλος, δηλώνεις το νόμισμα για τις συναλλαγές σου, τη μορφή των αποδόσεων και τους τρόπους επικοινωνίας, δηλαδή e-mail, τηλέφωνο, ταχυδρομείο. Στο τέλος βάζεις τικ στο κουτάκι με τους όρους, που καλό είναι να έχεις διαβάσει προηγουμένως, και πατάς “ολοκλήρωση εγγραφής”.

Βήμα 3ο
Αυτό ήταν! Μπες στο e-mail σου και η Vistabet θα σού έχει στείλει ένα link επιβεβαίωσης. Με το που το κλικάρεις ανοίγει το site και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία εισόδου στην εταιρεία. Είσαι έτοιμος να στοιχηματίσεις!