Οδηγίες εγγραφής / Οδηγίες Εγγραφής στην Betshop

Featured Video Play Icon

Οδηγίες Εγγραφής στην Betshop

H Betshop είναι μία από τις εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι προσφορές που δίνει κατά καιρούς. Τα “Κέρδη στο Παρά 1” είναι μια πρωτοποριακή προσφορά* της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία παίζεις ένα παρολί από 4 έως 30 αγώνες κι αν χάσεις μόνο τον έναν, τότε σού επιστρέφονται τα χρήματά σου. Η σελίδα έχει εύχρηστο ελληνικό μενού και ελληνική εξυπηρέτηση στο chat. Επίσης, δέχεται κανονικά καταθέσεις μέσω paysafe. Τέλος, χρησιμοποιεί μεθόδους ανάληψης όπως η Moneysafe η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να πάρουν τα χρήματά τους μέσα σε μόλις 4 ώρες.

Τώρα στη betshop.gr παίζεις με visa, visa electron, mastercard (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Βήμα 1ο

Πάτα “εγγραφή” στο κίτρινο πλαίσιο πάνω δεξιά.

 

Βήμα 2ο

Εδώ θα συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, e-mail, τηλέφωνο και διεύθυνση.

 

Βήμα 3ο

Συνέχισε με τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Το username θα πρέπει να αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες και το password πρέπει να περιέχει συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών. Απάντησε σε ερωτήσεις ασφαλείας και κάνε τικ ότι αποδέχεσαι τους όρους της εταιρείας.

 

Βήμα 4ο

Αφού πατήσεις “δημιουργία λογαριασμού” θα σού σταλεί ένα e-mail με λινκ επιβεβαίωσης. Μόλις το ανοίξεις είσαι έτοιμος για την πρώτη σου κατάθεση!

 

Ανταγωνιστικές αποδόσεις  και απόδοση κερδών σε 4 εώς 24 ώρες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (κλικ εδω).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.