Οδηγίες εγγραφής / Οδηγίες εγγραφής στην Sportingbet

Featured Video Play Icon

Οδηγίες εγγραφής στην Sportingbet

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να παίζει στοίχημα στο ίντερνετ και να μην γνωρίζει την Sportingbet. Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη χώρα μας κι έχει κάνει τεράστια διαφήμιση. Τα logo της εξάλλου υπάρχουν όπου κι αν κοιτάξεις. Με λίγα και απλά βήματα μπορείς να φτιάξεις τον λογαριασμό σου.

100% νόμιμη εταιρία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Βήμα 1ο
Αριστερά πάνω στην αρχική σελίδα πατάς πάνω στο κόκκινο πλαίσιο που γράφει “Εγγραφή”.

Βήμα 2ο
Η φόρμα που ανοίγει έχει 3 στάδια. Στο 1ο συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία, δηλαδή ονοματ/νυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, e-mail και τηλέφωνο. Πρόσεξε το e-mail σου να είναι οπωσδήποτε έγκυρο! Στο 2ο στάδιο πρέπει να δώσεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα χρησιμοποιείς για την είσοδο στον λογαριασμό. Συμπληρωματικά δίνεις μια ερώτηση ασφαλείας με απάντηση την οποία μόνο εσύ γνωρίζεις. Στο 3ο στάδιο συμπληρώνεις το νόμισμα με το οποίο θες να κάνεις συναλλαγές, τη μορφή των αποδόσεων (δεκαδικές ή κλασματικές) και τον τρόπο που η εταιρεία θα επικοινωνεί μαζί σου (e-mail, ταχυδρομείο, τηλέφωνο). Μην ξεχάσεις να τικάρεις το κουτάκι που γράφει ότι συμφωνείς με τους όρους της εταιρείας!

Βήμα 3ο
Με το που πατήσεις “δημιουργία λογαριασμού” η Sportingbet θα σού στείλει ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που έδωσες. Δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο link που περιλαμβάνεται στο e-mail και να συμπληρώσεις όνομα χρήστη και κωδικό για να παίξεις στοίχημα!