Εταιρείες στοιχήματος / Πληροφορίες για τη Novibet

Πληροφορίες για τη Novibet

Ποιά είναι η Novibet;

Η Novibet είναι ιδρυμένη το 2010, λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011, έχει χιλιάδες πελάτες από τη χώρα μας οι οποίοι είναι απολύτως ευχαριστημένοι και η άδειά της “τρέχει” από την Longflex Limited.

Το περιβάλλον του site

H πλατφόρμα της είναι ανανεωμένη και φυσικά διατίθεται και στα ελληνικά. Η σελίδα είναι αρκετά εύχρηστη, αφού όλα είναι πάρα πολύ απλά. Βέβαια, υπάρχει άμεσα διαθέσιμο και το live chat για να λύσει την κάθε απορία σου. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι παίζουν στη Novibet μιλούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση από κάθε άλλη νόμιμη εταιρεία στην Ελλάδα.

Τρόποι κατάθεσης στη Novibet

Στη Novibet μπορείς να κάνεις κατάθεση με τους παρακάτω τρόπους:

Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα

E – banking, phone banking

– Paysafe

Viva Wallet

Skrill

Τρόποι ανάληψης από τη Novibet

Αντίστοιχα, ανάληψη μπορείς να κάνεις με τους παρακάτω τρόπους:

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα

– Τραπεζικό Έμβασμα

Viva Wallet

Skrill

Για ποιούς λόγους να παίξω στην Novibet;

Πρώτα απ’ όλα υπάγεται στον Isle of Man, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματά σου είναι διασφαλισμένα. Το σπουδαίο της χαρτί είναι το περίφημο “Bet Refferal”. Πρόκειται για κάποιους όρους που λένε ότι μπορείς να διαπραγματευτείς το ανώτατο όριο ενός στοιχήματος με trader της εταιρείας. Αν είσαι παίχτης που τα “χώνει” χοντρά, τα λόγια είναι περιττά. Κάνε εγγραφή στη Novibet χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα αθλήματα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες εταιρείες μιας και διαθέτει από υδατοσφαίριση μέχρι σνούκερ.

Προσφορές* της Novibet

Όλα τα λεφτά είναι το “Σφύριξες κι έληξε στο… 88’”. Πόσες φορές έχεις χάσει στοίχημα στις καθυστερήσεις; Με τη Novibet ξέχνα τα όλα, καθώς σού επιστρέφονται τα χαμένα που κέρδιζαν ως το 88′. Το “Ενισχυμένο Παρολί” σε επιβραβεύει με έξτρα κέρδος αν είσαι παίχτης που παίζει από τριάδες και πάνω, ενώ το “Χαμ-ένα Τέλος” σε γλυτώνει κάθε φορά που σ’ ένα παρολί άνω των 5 σημείων χάνεις μόνο το ένα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.