Εταιρείες στοιχήματος / Πληροφορίες για τη Sportingbet

Πληροφορίες για τη Sportingbet

Η ταυτότητα της Sportingbet

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, καθώς λειτουργεί από το 1998. Με λίγα λόγια από τότε που υπάρχει online στοίχημα, υπάρχει και η Sportingbet. Λειτουργεί υπό την άδεια της Sporting Odds Limited στη Μάλτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το περιβάλλον του site

H σελίδα σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή και σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία. Η αρχική της εμφανίζει τα “highlights” της ημέρας, δηλαδή τα πιο δημοφιλή γεγονότα, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη για ζωντανό στοιχηματισμό και τέλος αυτά που ακολουθούν. Οι κατηγορίες είναι πολύ καλά ταξινομημένες, οπότε θα βρεις στη στιγμή το παιχνίδι που ψάχνεις.

100% νόμιμη ελληνική εταιρία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τρόποι κατάθεσης στην Sportingbet

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Paysafe
– Viva Wallet
– Skrill

Τρόποι ανάληψης από την Sportingbet

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Viva Wallet
– Skrill

To live betting της Sportingbet

Σπουδαίο θα χαρακτήριζα το ζωντανό στοίχημα της. Πέρα από τις αποδόσεις που είναι από τις καλύτερες της αγοράς, πέρα από τα γραφικά που είναι πανέμορφα και το μενού που είναι οργανωμένο, το στοιχείο που αποθεώνει το live της εταιρείας είναι η ζωντανή μετάδοση αγώνων, το λεγόμενο live streaming. Και μάλιστα μιλάμε όχι για τυχάρπαστα ματς αλλά για αγώνες με πολύ μεγάλη ζήτηση και θεαματικότητα.

Extra Spotingbet

Η Sportingbet προσφέρει μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής για τους παίχτες της και καθημερινά έχει προσφορές στο στοίχημα με 5% πριμ ή/και επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένους αγώνες. Μεγάλες οι προσφορές και οι εκπλήξεις  για να παίξεις κάθε μέρα στο καζίνο, σε περισσότερα από 350 παιχνίδια.

Ατελείωτο Live Streaming(κλικ εδώ)