Εταιρείες στοιχήματος / Πληροφορίες για τη Vistabet

Πληροφορίες για τη Vistabet

Ποιά είναι η Vistabet

Η λειτουργία της Vistabet στην Ελλάδα ξεκινάει από το 2005. Είναι αξιόπιστη και οι πελάτες της είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Λειτουργεί με την άδεια της Sporting Odds Limited με έδρα τη Μάλτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το περιβάλλον του site

Η σελίδα της είναι πλήρως ανανεωμένη και φρεσκαρισμένη. Το πορτοκαλί μαζί με το μαύρο και το γκρι είναι αυτά που κυριαρχούν και κάνουν ευχάριστο το περιβάλλον για τον παίχτη. Τρεις λίστες από “Σημερινά Highlights”, “Ζωντανά” και “Προσεχή” ξεχωρίζουν στην αρχική σελίδα με τα αθλήματα.

Ακόμα Καλύτερες Αποδόσεις Παίζουν Εδώ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τρόποι κατάθεσης στη Vistabet

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Paysafe
– Viva Wallet
– Skrill

Τρόποι ανάληψης από τη Vistabet

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Viva Wallet
– Skrill

To live betting της Vistabet

Απο αποδόσεις ούτε κρύο ούτε ζέστη. Με μια λέξη ανταγωνιστικές. Το ζωντανό στοίχημα της Vistabet προσφέρει μεγάλη ποικιλία σημείων πέρα από τα κλασικά, όπως “περιθώριο νίκης γηπεδούχου/φιλοξενούμενου”, “σύνολο τερμάτων ημιχρόνου”, “διπλή ευκαιρία 1ου/2ου ημιχρόνου” κλπ. Μεγάλο πλεονέκτημα το live streaming που διαθέτει σε σπουδαία γεγονότα και μάλιστα χωρίς να έχεις ούτε Ευρώ στον λογαριασμό σου.

Extra Vistabet

Η Vistabet έχει ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής για τους παίχτες της και καθημερινά έχει προσφορές για το στοίχημα με 5% πριμ ή/και επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένους αγώνες. Στο καζίνο θα βρεις μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις κάθε μέρα για να παίξεις σε περισσότερα από 350 παιχνίδια.

Vistabet, όχι τυχαία επιλογή! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)