Εταιρείες στοιχήματος / Πληροφορίες για τον Stoiximan

Πληροφορίες για τον Stoiximan

Η ταυτότητα του Stoiximan

Πρόκειται ίσως για την καλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, ιδρύθηκε το 2012 και παρά το “νεαρό” της ηλικίας της είναι πέρα ως πέρα αξιόπιστη. Λειτουργεί μέσω της Gambling Malta Limited με άδεια στο εν λόγω νησί.

Το περιβάλλον του site

Πέρα από αποδόσεις κλπ., είναι αυτό που ψάχνει ο κάθε παίχτης από μια στοιχηματική εταιρεία. Με λίγα λόγια ο Stoiximan έχει φροντίσει να βρίσκεις πολύ γρήγορα αυτό που θες να παίξεις. Το μενού του είναι εξολοκλήρου στα ελληνικά κι έχει πάρα πολύ εύκολη πρόσβαση.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τρόποι κατάθεσης στον Stoiximan

Στον Stoiximan μπορείς να κάνεις κατάθεση με τους περισσότερους τρόπους πληρωμών:

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Paysafe
– Viva Wallet
– Skrill
– Web Banking
– Μετρητά μέσω Viva Spots

Τρόποι ανάληψης από τον Stoiximan

Αντίστοιχα, ανάληψη μπορείς να κάνεις με τους παρακάτω τρόπους:

– Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Neteller
– Viva Wallet
– Skrill

To live betting του Stoiximan

Το live του Stoiximan είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα διαθέτει ποικιλία επιλογών. Δεύτερον, προσφέρει τη δυνατότητα του Cashout. Επίσης, προβάλλει σε live streaming πολλά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, όπως η Ευρωλίγκα, η Πριμέρα Ντιβιζιόν, το Καμπιονάτο κ.α. Τέλος, μπορείς να απολαύσεις στο tablet ή στο κινητό σου τον αγώνα που θες σε πλήρη οθόνη.

Προσφορές του Stoiximan

Η εταιρεία κατά καιρούς κάνει απροσδόκητα δωράκια στους χρήστες της. Ένα από αυτά είναι η επιστροφή χρημάτων στο 0-0. Ένα άλλο είναι η επιστροφή “παρολί-γο”, στην οποία παίρνεις πίσω το ποσό που έπαιξες, αν επέλεξες παρολί με 5-10 σημεία άνω του 1,65 και σε περίπτωση που έχασες μόνο ένα. Μέσα σε όλα αυτά διαθέτει και 0% στα πιο σημαντικά παιχνίδια της εβδομάδας.

Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα (*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)