Στοιχηματική θεωρία / Ποιες εταιρίες προσφέρουν Live streaming

Ποιες εταιρίες προσφέρουν Live streaming

Γιατί είναι απαραίτητο το Live Streaming;

Δεν μπορείς να λες ότι παίζεις ζωντανό στοίχημα και να μην παρακολουθείς τον αγώνα. Καλά είναι τα πινακάκια με τα στατιστικά και όσα έχεις διαβάσει πριν τον αγώνα αλλά αν δεν τον βλέπεις live, σαφώς δεν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο. Ποιά ομάδα πιέζει; Σε τί κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος; Τί ατμόσφαιρα υπάρχει στο γήπεδο; Κι αν έχεις συνδρομητική τηλεόραση έχει καλώς. Αν όχι, η λύση σου είναι το Live Streaming γιατί και καθαρά θα το δεις το ματς και χωρίς καθυστέρηση.

Πώς βλέπω Live Streaming;

Η προϋπόθεση για να μπορέσεις να δεις Live Streaming είναι είτε να έχεις ανοίξει λογαριασμό. Κάποιες εταιρίες ζητάνε να έχεις και κάποιο διαθέσιμο ποσό στο στοιχηματικό σου λογαριασμό. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Θες με υπολογιστή; Θες με κινητό; Θες με tablet; Με όλα κάνεις τη δουλειά σου όπου και να βρίσκεσαι, αρκεί να έχεις μια σταθερή ταχύτητα στο ίντερνετ.

 

Live Streaming στην Sportingbet και τη Vistabet

Τόσο στην Sportingbet όσο και στην Vistabet θα νιώσεις εξαιρετικά με το Live Streaming. Προσφέρονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα στο λογαριασμό σου για να βλέπεις το ματς.

Live Streaming (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)