Τρόποι κατάθεσης / Πως κάνουμε ανάληψη από στοιχηματικές εταιρίες

Πως κάνουμε ανάληψη από στοιχηματικές εταιρίες

Η ανάληψη από τις στοιχηματικές εταιρείες έχει γίνει πλέον πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι παλαιότερα ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τα χρήματα να φτάσουν στην τσέπη σου είναι μηδαμινός. Γενικά θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου, σε γενικές γραμμές, ότι με όποιον τρόπο κάνεις την κατάθεση, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να κάνεις και την ανάληψη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις  και απόδοση κερδών σε 4 εώς 24 ώρες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ανάληψη με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Πρόκειται για έναν από τους πλέον δημοφιλείς, τον τελευταίο καιρό, τρόπους ανάληψης, από στοιχηματικές εταιρίες. Στους περισσότερους bookmakers αρκεί πρώτα να έχεις κάνει έστω ένα μικρό ποσό κατάθεσης μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού και στη συνέχεια θα μπορείς να πραγματοποιήσεις αναλήψεις εύκολα και γρήγορα. Τέτοια ηλεκτρονικά πορτοφόλια και δημοφιλέστερα στην Ελλάδα είναι τα Viva wallet, Neteller, Skrill. Το μεγάλο πλεονέκτημα με αυτόν τον τρόπο ανάληψης είναι ότι μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα

Αυτός είναι ο αγαπημένος τρόπος ανάληψης όσων έχουν κάνει κατάθεση με paysafecard. Τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αρκεί να δώσεις κάποια στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του IBAN. Οι περισσότερες τράπεζες κρατούν προμήθεια πέραν αυτής του bookmaker γι’ αυτό να ενημερωθείς πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια. Ο χρόνος που απαιτείται για να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 εργάσιμες μέρες.

Ανάληψη με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Τα capital controls δημιούργησαν προβλήματα στον συγκεκριμένο τρόπο ανάληψης. Κάποιες από τις εταιρείες έχουν βρει έμμεσους τρόπους για να εξυπηρετηθείς, όπως τα “ηλεκτρονικά πορτοφόλια”, ενώ άλλες δεν έχουν βρει ακόμα και σήμερα τη λύση. Για να “σηκώσεις” ένα ποσό στην χρεωστική/ πιστωτική σου κάρτα θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κάνει κατάθεση με την ίδια. Πολύ λίγες εταιρείες και σε σπάνιες περιπτώσεις επιτρέπουν την ανάληψη μέσω μιας διαφορετικής κάρτας από αυτήν με την οποία έγινε η κατάθεση. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να πάρεις τα χρήματα στα χέρια σου με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται από 2 έως 5 εργάσιμες.