Τρόποι κατάθεσης / Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Moneysafe

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Moneysafe

Τί είναι και πού βρίσκω την Moneysafe;

Το λέει και το όνομά της. H Moneysafe είναι ένας πολύ σφαλής τρόπος για να διαχειριστείς τα χρήματά σου. Επί της ουσίας πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα της Mastercard. Τί σημαίνει αυτό; Ότι λειτουργεί όπως και οι χρεωστικές κάρτες με την βασική διαφορά ότι είναι ανώνυμη και ότι μπορείς να ξοδέψεις μόνο όσα χρήματα έχεις μέσα σε αυτήν. Μπορείς είτε να την αγοράσεις με 7,95 Ευρώ από επιλεγμένα καταστήματα (π.χ περίπτερα, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κ.α.) είτε να την παραγγείλεις από το επίσημο site με 10 Ευρώ.

Πώς γεμίζω τη Moneysafe;

Πολύ απλό. Λειτουργεί πάνω κάτω όπως η paysafe. Ζητάς από το περίπτερο μια κάρτα με το ποσό που θέλεις (10, 20, 50 ή 100 Ευρώ). Στην στοιχηματική εταιρεία πατάς “κατάθεση με moneysafe” κι αυτομάτως σε παραπέμπει σε μια φόρμα όπου συμπληρώνεις τον κωδικό που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας σου και τον κωδικό που πήρες από το περίπτερο.

Ποιές εταιρείες παίρνουν Moneysafe;

Μπορείς να παίξεις με Moneysafe σε Betshop, Interwetten και Championsbet.

Γιατί να παίξω με Moneysafe;

Στην συστήνω ανεπιφύλακτα αν είσαι τύπος που δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Παίζεις απλώς όσα χρήματα κατέθεσες όταν ήσουν “νηφάλιος”. Με λίγα λόγια σού βάζει φρένο όταν πας να ξεφύγεις. Επίσης, το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν επηρεάζεται από τα capital controls. Ειδικά αν κάνεις κάποιες ταυτοποιήσεις στη σελίδα της, η moneysafe σού επιτρέπει να κάνεις αναλήψεις από κάθε ΑΤΜ που δέχεται Mastercard (δηλαδή σχεδόν όλα στην Ελλάδα) έως και 2500 Ευρώ ανά ημέρα.

Βαρέθηκες να περιμένεις; Στη betshop η απόδοση κερδών γίνεται σε  4 εώς 24 ώρες.