Τρόποι κατάθεσης / Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Paysafe

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Paysafe

Αν και τα capital controls μας ταλαιπώρησαν για κάποιο χρονικό διάστημα, εδώ και κάποιoυς μήνες μπορείς να παίξεις με paysafe σε αρκετές από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης είναι ο αγαπημένος για πολλούς Έλληνες παίχτες και η απουσία του δεν θα μπορούσε παρά μόνο να είναι προσωρινή.

Τί είναι και που βρίσκω την paysafe;

Επί της ουσίας πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα. Την βρίσκεις στα περίπτερα της γειτονιάς σου, αλλά για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να μπείς στο site της paysafe και να εντοπίσεις τα πλησιέστερα καταστήματα που την διαθέτουν εισάγοντας τη διεύθυνσή σου. Αποτελείται από έναν 16ψήφιο κωδικό 5, 10, 25, 50 ή 100 Ευρώ. Ημερομηνία λήξης δεν έχει, όμως αν περάσουν 12 μήνες χωρίς να την χρησιμοποιήσεις, τότε επιβαρύνεσαι με 2 ευρώ ανά μήνα για τα έξοδα διαχείρισης.

Κατάθεση με paysafe

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ο πιο απλός τρόπος κατάθεσης. Να μην τα πολυλογώ. Πάς στο περίπτερο, αγοράζεις την κάρτα, στην στοιχηματική εταιρεία επιλέγεις κατάθεση με paysafe, συμπληρώνεις τον κωδικό με τα 16 ψηφία ανά 4 και τα χρήματα μπαίνουν άμεσα στον λογαριασμό σου. Λόγω capital controls το όριο κατάθεσης ανά μήνα έχει πέσει στα 500 ευρώ από 1000 που ήταν πριν.

Παίξε νόμιμα με Paysafe.

Ανάληψη με paysafe

Για να φτάσουν στα χέρια σου τα χρήματα που κέρδισες παίζοντας με paysafe, θα χρειαστεί να κάνεις ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα (bank wire). Εν ολίγοις τα χρήματα πηγαίνουν κατευθείαν στον λογαριασμό σου στην τράπεζα χωρίς να χρειαστούν κάρτες κλπ. Φυσικά ο λογαριασμός της τραπέζης θα πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή στην εταιρεία. Σε 2-10 μέρες θα έχεις το ποσό διαθέσιμο.

Ποιές εταιρείες παίρνουν paysafe;

Ο Έλληνας παίχτης έχασε για λίγο τον αγαπημένο του τρόπο κατάθεσης, ομως ολοένα και αυξάνονται οι bookmakers που δέχονται την paysafe. Προς το παρόν πρόκειται για τις παρακάτω νόμιμες εταιρείες στοιχήματος :

Interwetten, Betshop, Sportingbet, Vistabet