Τρόποι κατάθεσης / Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Skrill

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Skrill

Τί είναι η Skrill;

Η Skrill είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Μπορείς να κάνεις άμεσες συναλλαγές είτε διαδικτυακές είτε “επίγειες” αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σου επιτρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση σε κάθε νόμιμη εταιρεία στοιχήματος στην Ελλάδα. Στις περισσότερες εταιρείες συμπληρώνεις απλώς το e-mail με το οποίο έκανες την εγγραφή σου στην Skrill κι απλώς μεταφέρεις το ποσό. Πρόκειται για τον “απόγονο” της γνωστής Moneybookers.

Πώς φτιάχνω λογαριασμό Skrill;

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και αρκεί να μπεις στο site της skrill ακολουθώντας 2-3 πολύ απλά βήματα. Στην αρχική οθόνη επιλέγεις εγγραφή και στη συνέχεια τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού (όχι εταιρικού). Συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία κι έπειτα αποδοχή όρων εφόσον τα διάβασες και συμφωνείς. Ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος και είναι δυνατόν να κάνεις κατάθεση.

Ταυτοποίηση λογαριασμού Skrill

Αρκεί να προχωρήσεις σε έναν από τους παρακάτω τρόπους ταυτοποίησης προκειμένου να έχεις στη διάθεσή σου όλες της υπηρεσίες skrill:

   – Με πιστωτική κάρτα

Μπες στον Skrill λογαριασμό σου και επίλεξε “Κάρτες και Τραπεζικοί λογαριασμοί”. Πάτα επαλήθευση και η Skrill θα κρατήσει ένα τυχαίο ποσό από 1 έως 3 Ευρώ. Μαζί με τη χρέωση θα εμφανιστεί ένας κωδικός τον οποίο αν συμπληρώσεις στον λογαριασμό σου ολοκληρώνεται η διαδικασία.

   – Με διεύθυνση κατοικίας

Σου στέλνει η Skrill μια επιστολή στην οποία περιλαμβάνεται ένας κωδικός. Μόλις τον συμπληρώσεις στο σχετικό χωρίο είσαι κομπλέ.

   – Με ταυτότητα ή διαβατήριο

Σκανάρεις ή φωτογραφίζεις την ταυτότητά σου ή το διαβατήριο και την ανεβάζεις στον Skrill λογαριασμό σου.

   – Με τραπεζικό λογαριασμό

Ο λογαριασμός σου ταυτοποιείται αμέσως μόλις συμπληρώσεις τον κωδικό που εμφανίζεται στην κατάσταση λογαριασμού σου. Πιο πριν έχει πραγματοποιηθεί μια μικρή ανάληψη η οποία πιστώνεται άμεσα στον λογαριασμό.

Πώς κάνω κατάθεση στην Skrill;

– Με τραπεζική κατάθεση

Δεν υπάρχει χρέωση αλλά πρέπει οι καταθέσεις να προέρχονται από λογαριασμό που ανήκει στο όνομά σου. Για να πιστωθούν τα χρήματα χρειάζονται από 2 έως 5 μέρες.

– Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Οι καταθέσεις μέσω καρτών VISA, Mastercard, American Express και Diners είναι άμεσες, όμως υπάρχει χρέωση της τάξης του 1,9%. Και σ’ αυτήν την περίπτωση η κάρτα πρέπει να είναι στο δικό σου όνομα.