Τρόποι κατάθεσης / Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Viva Wallet

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Viva Wallet

Με μια φράση, Viva Wallet θα πει λύση στα capital controls. Ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα πάρα πολλά προβλήματα των στοιχηματικών εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα των εκατομμύρια παιχτών που δεν έβρισκαν τρόπο να καταθέσουν.

 Τί είναι το Viva Wallet;

 Είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Πλέον χρησιμοποιείται από πολλούς Έλληνες όχι μόνο για στοίχημα αλλά και για διαδικτυακές αγορές.

Παίξε νόμιμα!

 Δημιουργία λογαριασμού στο Viva Wallet

 Βήμα 1ο

 Μπες στη σελίδα κι αφού πατήσεις εγγραφή πάνω δεξιά θα σου ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, κωδικός.

 Βήμα 2ο

 Θα σού σταλούν ένα e-mail επιβεβαίωσης κι ένας κωδικός στο κινητό σου με sms. Απλώς πατάς πάνω στο link, έπειτα συμπληρώνεις τον κωδικό κι αυτό ήταν όλο.

Πώς κάνω κατάθεση με Viva Wallet;

1) Στα Viva Spots

Υπάρχουν πλέον ένα σωρό σημεία στα οποία μπορείς να απευθυνθείς για να “φορτίσεις” το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Public, Παπασωτηρίου, βενζινάδικα (EKO, BP, Shell) είναι κάποια από αυτά. Αρκεί απλώς να θυμάσαι τον κωδικό που σου έχει δοθεί από τη στοιχηματική εταιρεία. Για κάθε σας συναλλαγή χρεώνεσαι με 1 Ευρώ.

2) Πιστωτική κάρτα

 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα, αφού όμως πρώτα έχεις κάνει ταυτοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο χρεώνεσαι με 1,9% επί της κατάθεσης συν 0,10 Ευρώ με ελάχιστη χρέωση 0,30 Ευρώ.

 3) E–Banking

 Απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό με χρέωση 0,75 Ευρώ συν το όποια έξοδα σού επιβάλλει η τράπεζα.

 4) Viva e-money

 Από τα Viva Spots μπορείς να πάρεις μια κάρτα σαν την paysafe (15, 25, 50, 100 Ευρώ) και με τον κωδικό που συμπληρώνεις όποτε θέλεις εσύ πιστώνεται το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό σου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει χρέωση με τον συγκεκριμένο τρόπο.

 5) Wallet to wallet

 Μπορείς χωρίς χρέωση να μεταφέρεις χρήματα από τον λογαριασμό κάποιου φίλου σου.

 Ποιές στοιχηματικές εταιρείες παίρνουν Viva Wallet;

 Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτόν τον τρόπο κατάθεσης στις παρακάτω εταιρείες:

 Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 Championsbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 Sportingbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 Vistabet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τί σχέση έχει με το Viva Payments;

Πρόκειται για μια υπηρεσία της Viva. Η διαφορά ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει την εγγραφή στο Viva Wallet για να παίξεις απευθείας από την κάρτα σου. Απλώς κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάποια κατάθεση θα πρέπει να συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Ανάληψη κάνεις είτε με την πιστωτική σου κάρτα είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος.