Τρόποι κατάθεσης / Τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες

Τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες

Παρά τα capital controls οι εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα έχουν βρει εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κάνεις την κατάθεσή σου. Αφού διαβάσεις τις πληροφορίες μπορείς να επιλέξεις αυτόν που σού ταιριάζει.

 Κατάθεση με Χρεωστική/ Πιστωτική Κάρτα

Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα λόγω capital controls, όμως λύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Μέσω Viva Wallet μόλις λίγες μέρες αμέσως μετά τον περιορισμό στις τράπεζες μπορούσες ήδη να καταθέσεις χρήματα και να παίξεις στοίχημα. Πολλές εταιρίες πλέον δέχονται κατάθεση απευθείας από την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα. Εκτός του stoiximan, αυτές είναι οι Vistabet, Sportingbet, Betshop, Interwetten και Championsbet.

Τώρα στη betshop.gr παίζεις με visa, visa electron, mastercard.

 Κατάθεση με Moneysafe

Πρόκειται για μια κάρτα της οποίας το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μένεις ανώνυμος. Μπορείς να την προμηθευτείς είτε από περίπτερο είτε από επίσημο site. Κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ κάθε ελληνικής τράπεζας και ανά πάσα στιγμή την “γεμίζεις”, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Paysafe, δηλαδή με συμπλήρωση κωδικού. Το κακό είναι ότι λίγες νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν moneysafe. Πρόκειται για τις Interwetten, Championsbet και Betshop.

Παίξε νόμιμα με Moneysafe.

Κατάθεση με Paysafe

H Paysafe έχει επιστρέψει για τα καλά και μπορείς να πας στο περίπτερο να την αγοράσεις. Οι εταιρείες που την δέχονται προς το παρόν είναι οι Betshop, Championsbet, Vistabet, Interwetten και Sportingbet.

Παίξε νόμιμα με Paysafe.

 Κατάθεση με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Τα πιο διαδεδομένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στην Ελλάδα είναι τα Skrill, Viva Wallet και Neteller. Όλες οι νόμιμες εταιρείες έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω πορτοφόλια για να κάνετε κατάθεση.

Στοίχημα με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Παίξε νόμιμα!