Τρόποι κατάθεσης / Τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες

Τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες

Παρά τα capital controls οι εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα έχουν βρει εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κάνεις την κατάθεσή σου. Αφού διαβάσεις τις πληροφορίες μπορείς να επιλέξεις αυτόν που σού ταιριάζει.

 Κατάθεση με Χρεωστική/ Πιστωτική Κάρτα

Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα λόγω capital controls, όμως ο Stoiximan φρόντισε να τα λύσει σε χρόνο ρεκόρ. Μέσω Viva Wallet μόλις λίγες μέρες αμέσως μετά τον περιορισμό στις τράπεζες μπορούσες ήδη να καταθέσεις χρήματα και να παίξεις στοίχημα. Πολλές εταιρίες πλέον δέχονται κατάθεση απευθείας από την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα. Εκτός του stoiximan, αυτές είναι οι Vistabet, Sportingbet, Betshop, Interwetten και Championsbet.

Τώρα στη betshop.gr παίζεις με visa, visa electron, mastercard.

 Κατάθεση με Moneysafe

Πρόκειται για μια κάρτα της οποίας το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μένεις ανώνυμος. Μπορείς να την προμηθευτείς είτε από περίπτερο είτε από επίσημο site. Κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ κάθε ελληνικής τράπεζας και ανά πάσα στιγμή την “γεμίζεις”, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Paysafe, δηλαδή με συμπλήρωση κωδικού. Το κακό είναι ότι λίγες νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν moneysafe. Πρόκειται για τις Interwetten, Championsbet και Betshop.

Παίξε νόμιμα με Moneysafe.

Κατάθεση με Paysafe

H Paysafe έχει επιστρέψει για τα καλά και μπορείς να πας στο περίπτερο να την αγοράσεις. Οι εταιρείες που την δέχονται προς το παρόν είναι οι Stoiximan, Betshop, Championsbet, Vistabet, Interwetten και Sportingbet.

Παίξε νόμιμα με Paysafe.

 Κατάθεση με web-banking

O Stoiximan εδώ κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρείες. Μπορείς να καταθέσεις χρήματα ακόμη και από το κινητό σου τηλέφωνο εφόσον χρησιμοποιείς το mobile banking ή ακόμη και στο γκισέ μιας τράπεζας. Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται με λεπτομέρεια στη σελίδα της εταιρείας ανάλογα με την τράπεζα που θα διαλέξεις.

Παίξε νόμιμα με Web Banking.

 Κατάθεση με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Τα πιο διαδεδομένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στην Ελλάδα είναι τα Skrill, Viva Wallet και Neteller. Όλες οι νόμιμες εταιρείες έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω πορτοφόλια για να κάνετε κατάθεση.

Στοίχημα με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Παίξε νόμιμα!

 Κατάθεση με μετρητά

Μέσω των Viva Spots (εκατοντάδες σημεία σε όλη τη χώρα, σε βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, μεγάλα εμπορικά κέντρα) μπορείς να κάνεις κατάθεση μετρητών. Τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής τον έχει ο Stoiximan και γίνεται ως εξής. Μόλις επιλέξεις κατάθεση μέσω Viva Spot στον στοιχηματικό σου λογαριασμό, θα πάρεις έναν κωδικό που αντιστοιχεί μόνο σε σένα (μπορεί να σου σταλεί και με SMS). Όταν θα πας στο Viva Spot θα πεις τον κωδικό αυτό, θα πληρώσεις τα χρήματα που θέλεις να πιστωθούν στον στοιχηματικό σου λογαριασμό και σε πέντε λεπτά θα έχεις τα λεφτά έτοιμα για παιχνίδι.

Παίξε νόμιμα με μετρητά.