Τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες

Παρά τα capital controls οι εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα έχουν βρει εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κάνεις την κατάθεσή σου. Αφού διαβάσεις τις πληροφορίες μπορείς να επιλέξεις αυτόν που σού ταιριάζει.

[...]

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Viva Wallet

Με μια φράση, Viva Wallet θα πει λύση στα capital controls. Ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα πάρα πολλά προβλήματα των στοιχηματικών εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα των εκατομμύρια παιχτών που δεν έβρισκαν τρόπο να καταθέσουν.

[...]

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Skrill

Τί είναι η Skrill;

Η Skrill είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Μπορείς να κάνεις άμεσες συναλλαγές είτε διαδικτυακές είτε “επίγειες” αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σου επιτρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση σε κάθε νόμιμη εταιρεία στοιχήματος στην Ελλάδα. Στις περισσότερες εταιρείες συμπληρώνεις απλώς το e-mail με το οποίο έκανες την εγγραφή σου στην Skrill κι απλώς μεταφέρεις το ποσό. Πρόκειται για τον “απόγονο” της γνωστής Moneybookers.

[...]

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Paysafe

Αν και τα capital controls μας ταλαιπώρησαν για κάποιο χρονικό διάστημα, εδώ και κάποιoυς μήνες μπορείς να παίξεις με paysafe σε αρκετές από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης είναι ο αγαπημένος για πολλούς Έλληνες παίχτες και η απουσία του δεν θα μπορούσε παρά μόνο να είναι προσωρινή.

Τί είναι και που βρίσκω την paysafe;

Επί της ουσίας πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα. Την βρίσκεις στα περίπτερα της γειτονιάς σου, αλλά για μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να μπείς στο site της paysafe και να [...]

Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ με Moneysafe

Τί είναι και πού βρίσκω την Moneysafe;

Το λέει και το όνομά της. H Moneysafe είναι ένας πολύ σφαλής τρόπος για να διαχειριστείς τα χρήματά σου. Επί της ουσίας πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα της Mastercard. Τί σημαίνει αυτό; Ότι λειτουργεί όπως και οι χρεωστικές κάρτες με την βασική διαφορά ότι είναι ανώνυμη και ότι μπορείς να ξοδέψεις μόνο όσα χρήματα έχεις μέσα σε αυτήν. Μπορείς είτε να την αγοράσεις με 7,95 Ευρώ από επιλεγμένα καταστήματα (π.χ περίπτερα, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κ.α.) είτε να την παραγγείλεις από το επίσημο site [...]

Πως κάνουμε ανάληψη από στοιχηματικές εταιρίες

Η ανάληψη από τις στοιχηματικές εταιρείες έχει γίνει πλέον πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι παλαιότερα ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τα χρήματα να φτάσουν στην τσέπη σου είναι μηδαμινός. Γενικά θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σου, σε γενικές γραμμές, ότι με όποιον τρόπο κάνεις την κατάθεση, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να κάνεις και την ανάληψη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις  και απόδοση κερδών σε 4 εώς 24 ώρες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ανάληψη με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Πρόκειται για έναν από [...]

Ποιες εταιρίες δέχονται ελληνική χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Διαχρονικά ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Τα capital controls δημιούργησαν αναστάτωση όμως οι εταιρίες βρήκαν τρόπο για να μπορείς να κάνεις κατάθεση με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα.

[...]

Ποιες εταιρίες δέχονται Paysafe

 

Τα capital controls έφεραν τη σύγχυση στον στοιχηματικό κόσμο, όμως οι νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα δεν άργησαν να αντιδράσουν. Ήδη αρκετές από τις γνωστές εταιρείες δέχονται κατάθεση με paysafe, δηλαδή τον αγαπημένο και σίγουρα τον πιο εύκολο τρόπο κατάθεσης. Ποιές είναι αυτές;

[...]